Freelance programmeur

Ik help u uw software ontwikkelingsproject onder controle te houden, aan een stabiel tarief. Lees hieronder verder hoe dit kan.

Als freelance programmeur heb ik tal van organisaties verder geholpen. Concreet betekend dit dat ik in team heb gewerkt maar ook alleen. In gestructureerde omgevingen maar ook met mensen waar structuur op de laatste plaats komt (startups, scale-ups, cowboys ;-)..etc.. ).

In veel gevallen kunnen we met een vaste prijs werken voor ondersteuning. Het effectief ontwikkel- en programmeerwerk wordt per uur aangerekend. Dit omdat doorgaans hier en daar veranderingen nodig zijn. Een ruwe schatting is steeds mogelijk als de volledige scope gekend is.

U heeft uw  eigen werkwijze en u wil werken met een developer die uw situatie begrijpt. Bij software ontwikkeling is het echt wel zo dat er een groot verschil is tussen ontwikkelaars. Een ervaren ontwikkelaar die enkel in grotere organisaties heeft gewerkt zal eerder de nadruk leggen op fexibiliteit en beheersbaarheid. Een ervaren freelance software developer zal begrijpen dat time to market van belang is en proberen de benodigde inspanning te verminderen om tot een gewenst eindresultaat te komen.

Wanneer u opzoek bent naar freelance programmeurs voor een opdracht en het laten maken van software op maat of het ontwikkelen van apps, let er dan op dat de freelancers al een tijdje actief zijn.

het uurtarief van een freelance programmeur ligt immers iets lager dan die van een consultant in een consultancy firma. Beiden hebben hun voor en nadelen. Consultants zijn meestal werknemers die beroep kunnen doen op de hulp van collega's (waarvan de uren ook betaald moeten worden), maar vandaag de dag kan een goede ontwikkelaar voor vrijwel alles beroep doen op online kennisbanken, waardoor het werken met een freelancer qua kennis minstens even gelijkwaardig is. Een freelancer in de categorie software zal overigens in overleg op locatie komen of op afstand kunnen werken.

Bij mashitup denken we aan de lange termijn. Hoe kunnen we uw software blijven ondersteunen. Gebaseerd op de complexiteit van uw toepassing en terugkomend werk is er een beperkt maandtarief gedurende de levensduur van uw software. Op die manier kan je blijven terugvallen op een freelance programmeur. Het ondersteuningsovereenkomst omvat technische updates en de mogelijkheid om op korte termijn beroep te doen op mashitup. voor verschillende zaken (zoals bv. wachtwoord vergeten inloggen, etc..)  heb je dan alsnog iemand beroep op te doen.

Ben je opzoek naar maatwerk software dan zit je hier juist.