Maatwerk software zonder risico

Continuïteit en Kwaliteit

Software bouwen is gewoonlijk project-gebaseerd werk. Heel anders dan bijvoorbeeld het uitbaten van een restaurant is dat Software Ontwikkeling vaak een einde in zicht heeft. Het gevolg hiervan is dat het hoeveelheid werk varieert van moment tot moment. Een ander gevolg is dat organisaties hierdoor bij momenten te weinig mankracht heeft of gewoonweg te veel.

Veel organisaties proberen dit op te lossen door te werken met externe consultants. Het nadeel hieraan is dat deze consultants specifieke en waardevolle kennis opdoen van uw organisatie maar slechts een beperkte periode werkzaam zijn aan uw project. Als uw project eenmaal een kritische fase heeft bereikt eindigt de samenwerking met de externe consultant en gaat deze verder bij een andere organisatie werken. 

Echter, na een tijd blijkt dat de geprogrammeerde software toch verder ontwikkeld hoort te worden of stopt plots met correct te functioneren. De consultant is ondertussen niet meer beschikbaar en als organisatie moet je beroep doen op iemand anders en de kostprijs gaat de hoogte in. Men wordt geconfronteerd met een risico waarvan men niet wist dat die er was.

Er is echter nog een derde oplossing. Voor een vast en controleerbaar tarief, spreken wij een minimale beschikbaarheid af. Deze tijd kan ingevuld worden met kleinere en middelmatige veranderingen aan de software. Tijdens drukkere periodes is er de optie om een hogere beschikbaarheid aan te vragen. Hierdoor kan u blijven rekenen op de opgedane technische/inhoudelijke ervaring . bij Mashitup kan u rekenen op een goede freelance programmeur .

 

Express Apps

Heb je op korte termijn maatwerksoftware nodig. Kies dan voor Express Apps. Dit is een stuk maatwerksoftware dat snel ontwikkeld is gebaseerd op bestaande standaarden.

 

Maatwerk
Kwalitatief maatwerk software voor uw specifieke bedrijfsprocessen door een ervaring ontwikkelaar.

Een vast tarief
Vermijd wisselende kosten maar kies voor een stabiel tarief gedurende de gehele levensduur van uw software.

Ondersteuning
Blijvende ondersteuning, onderhoud en updates, ook al is de software klaar voor gebruik.

Wat is maatwerk software?
Software geprogrammeerd naar de wensen en business processen van de klant. Dit is de basis voor maatwerk software. Dit kan zich op verschillende manier uiten. Puur administratieve toepassingen zijn gewoonlijk database gedreven. Wat maatwerk software oa. anders maakt van standaard software is een databank die precies vormgegeven is naar de werkelijke toestand van een organisatie. Het voordeel hier is dat je relatief gemakkelijk rapporten, dashboards en KPI's kan maken. Dit kan enorme voordelen hebben om inzicht te krijgen in je eigen organisatie door bijvoorbeeld te weten welke klanten zorgen voor het meeste omzet of waar liggen je hoogste kosten eigenlijk precies. Van maatwerk software kan je verwachten dat het precies doet wat je wil.

Maatwerk software ontwikkeling of een standaard softwarepakket.
Standaard softwarepakketten hebben hebben ogenschijnlijk het voordeel dat deze al voorgeprogrammeerd zijn en dat je deze gewoon kan gebruiken zonder meer. Helaas is dit meestal een foute veronderstelling. Dit leid gewoonlijk naar een situatie waarbij er enerzijds heel wat geconfigureerd moet worden in een standaard pakket of dat je er zelfs delen moet laten bij ontwikkelen. De waarheid is dat maatwerk software ten alle tijden veel dichter bij uw business processen zal liggen. Software laten ontwikkelen die overeenstemt met uw processen zal tijd besparen en risico op fouten verkleinen.

Het maken van software is de specialisatie bij Mashitup. Wil je maatwerk software laten schrijven dan zit je hier juist. In de basis van onze werkwijze zijn we zo eerlijk mogelijk. Wanneer je best gebruik kan maken van standaard softwarepakketten zullen we je het zeker laten weten. Standaard softwarepakketten zijn in sommige gevallen genoeg. Bij maatwerk software heb je gewoonlijk wel een concurrentieel voordeel.

Wil je meer weten over onze werkwijze en hoe we jouw bedrijf kunnen verder helpen door het ontwikkelen van maatwerk, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Beterkoop

Afhankelijk van de vereiste flexibiliteit van maatwerk-software zijn besparingen soms mogelijk. Indien er geen specifieke uiterlijke vereisten zijn en je hebt administratieve software nodig, kunnen we gebruik maken van een voorgedefinieerd raamwerk. Dit raamwerk staat ons toe om een database gedreven systeem op te stellen. bijvoorbeeld administratieve software voor dierenartsen waarbij klanten, dieren, consultaties worden bijgehouden en de mogelijkheid om hier rapporten uit te trekken.

Belangrijk om te weten is dat dit een beslissing is die op voorhand gemaakt moet worden. Als we eenmaal gebruik maken van het technisch-raamwerk winnen we enorm op inspanning en tijd, maar verliezen we de flexibliteit om het uiterlijk exact zoals wens te hebben. Weet wel dat dit een hoogtechnologisch raamwerk is waar veel bedrijven geen gebruik van maken. Grotere bedrijven kiezen gewoonlijk voor raamwerken die gericht zijn op flexibiliteit maar met als gevolg dat de kostprijs enorm de hoogte in gaat. Weet wel dat als we samenwerken, ik u zo goed mogelijk zal trachten te adviseren gebaseerd op uw feedback.

Hieronder meer details.

Database gedreven administratieve software.

  • Op maat gemaakt

    Gebaseerd op de onderwerpen en relaties die u beschrijft ontwikkel ik een correcte database met User Interface die voldoet aan algemeen geaccepteerde standaarden. U krijgt hierbij overigens een Login systeem waarbij enkel bevoegden toegang hebben.

  • Uw gemoedsrust op de eerste plaats

    met backups op vaste tijdstippen is uw data veilig.

  • PC of Tablet

    This is where the text for your Feature List Item should go. It's best to keep it short and sweet.

Uw gemoedsrust op de eerste plaats

Ooit een kapotte harde schijf gehad of per ongeluk alle gegevens gewist? Het gebeurd vaker dan velen denken. Er worden periodiek backups van uw data genomen waardoor u zich hier geen zorgen hoeft te maken.

Updates neem ik voor mijn rekening waardoor oa. veiligheid wordt verhoogd.

Snelheid

Dankzij innovatieve hedendaagse technologie├źn heb ik een hoger ontwikkelsnelheid dan vele anderen.

Administratieve Software

Database gedreven administratieve toepassingen:
- bereikbaar via uw browser
- zowel via PC als Tablet
- met ingebouwde login systeem voor meerdere gebruikers
-

Kostprijs

Gebaseerd op de complexiteit van uw toepassing spreken we een maandtarief af. Bijvoorbeeld 2 dagen per maand waarbij de eerste periode een hogere inspanning komt langs mijn kant. Na de initiele ontwikkelperiode schakelen we om naar onderhoudsmodus. U kan nu nog steeds naar wijzigingen vragen. Afhankelijk van de complexiteit van de wijzigingen zal dan de effectieve doorvoertijd beinvloed worden. Zolang de gevraagde inspanning over tijd niet stijgt blijft de maantarief gedurende de hele levensduur van de software dezelfde.

Door het aanbieden van specifieke administratieve software in vorm van maatwerk.

Business Process Automatisatie

Ieder organisatie heeft zijn eigen business processen. Deze processen stroomlijnen is essentieel om concurrentieel te zijn op de markt.

Waarom automatisatie?

Hoe gaat u ooit met zekerheid te weten komen waar uw process beter kan?
backups
statistieken
rapporten
kans op fouten beperken
Wie heeft wat gedaan?