Mashitup IDE voor Selenium

“Drag and Drop” WebAutomatisatie met Selenium voor C# Developers


Mashitup IDE staat je toe om gemakkelijk handelingen op webtoepassingen te automatiseren aan de hand van geautomatiseerde tests / Robotic Process Automation via Drag and Drop.

De automatisatie is gebaseerd op Selenium en kan gefinetuned worden aan de hand van C#.

Placeholder

De wereldleider in webautomatisatie

Quality assurance van mashitup is gebaseerd op Selenium, de wereldleider in webautomatisatie. Maar bij Mashitup IDE krijg je meer, veel meer! In het kort gezegd is Mashitup IDE de interface op Selenium die je altijd al hebt gewild!

Selenium is veel beter MET Mashitup IDE

  • Selenium IDE genereert incomplete code, Mashitup IDE levert een werkende oplossing en blijft uitbreidbaar
  • Ieder actie kan op eender welk moment uitgevoerd worden, zelfs tijdens het opstellen van de testscenario! Dit verhoogt de efficientie enorm.
  • U hebt geen bijkomende software of licenties nodig. Mashitup IDE werkt zonder meer op Microsoft Windows. Selenium webdriver zit ingebouwd in Mashitup IDE.

Low Code Oplossing

Je hoeft niet te kunnen programmeren met Mashitup IDE. Met een simpele en visuele diagram kan je tests uittekenen en stap per stap laten uitvoeren.

Een diagram die de lading dekt

  • Simpele dragndrop van acties
  • bepaal wat er hoort te gebeuren bij succes en faling door pijltjes te verslepen
  • Kan je wel programmeren dan is Mashitup IDE gemakkelijk uitbreidbaar om bv. te integreren met uw eigen logging of mailing systeem

Placeholder
Placeholder

Chrome integratie

Dankzij Chrome integratie is het mogelijk om gebruik te maken van de volledige kracht van chrome

Tal van voordelen

  • Laat chrome verschillende toestellen zoals Iphone of android toestellen belichamen door de user agent en resolutie in te stellen
  • Maak gebruik van Chrome extensies om webautomatisatie te vergemakkelijken
  • Wees eindelijk in controle over de kwaliteit van uw webapplicaties door visuele chrome tests
Contacteer mij vandaag nog om u opweg te helpen

Opnemen van geautomatiseerde tests werkt niet! Selecteer zelf uw elementen met Xpath


Er zijn een aantal RPA werktuigen die zweren bij het opnemen van webacties, zoals bijvoorbeeld Selenium IDE. Helaas werkt dit alleen bij heel simpele scenarios. Met jaren ervaring kan ik u vertellen dat het opnemen van webacties een ‘kapotte’ werkwijze is. Deze werktuigen kunnen vaak hun opnames niet correct naspelen. Daarnaast mag je je ook niet vergissen bij opnames of je moet al manueel werk verrichten. Hoe groter je testscenario hoe moeilijker het wordt. Daarnaast kan je ook niet eens ieder stap apart testen bij deze werktuigen. Uiteindelijk ben je vaak zelfs verplicht om achteraf een incomplete oplossing volledig na te kijken en in code aan te passen.

Door de integratie met Chrome van Mashitup IDE, is het mogelijk om extensies te gebruiken die de mogelijkheid geven om correcte elementen te selecteren waar je bv. op wil klikken of tekst in wil typen. Daarnaast kan je na het instellen onmiddellijk elk stap apart testen waardoor je zeker weet dat wat je hebt gedaan ook gewoonweg werkt! Je hoeft niet een volledige testscenario op papier uitgeschreven te hebben. Mashitup IDE is zo gebouwd dat het kan werken als een persoonlijk testscenario-kladblok.

Placeholder
Placeholder

Voer webautomatisatie uit, eender waar of wanneer, Met of Zonder kennis van programmeren


Niet alleen hoef je niet te kunnen programmeren met Mashitup, maar je kan ook uw testscenarios met 1 klik compileren naar uitvoerbare (exe) bestanden. Deze bestanden kunnen versleept worden naar eender welk gewenste locatie of zelfs in de Cloud of op een server geplaatst worden om op specifieke tijdstippen uit te voeren.

Placeholder
Placeholder

Integreer in de structuur van uw eigen organisatie


Als organisatie zou het kunnen zijn dat u testresultaten in uw eigen systeem wil bijhouden of de testen wil integreren in uw eigen systeem. Mashitup IDE laat dit volledig toe. U kan zelf uitbreidingen bouwen en integreren met uw eigen systeem of mij inhuren om u hierin te assisteren.

Placeholder
Placeholder


Contacteer mij , en automatiseer uw webapplicaties!
Placeholder

Klaar om te beginnen?

Vul uw gegevens in en ontvang download link met "Mashitup IDE"

* indicates required
/ ( mm / dd )

Overtuigd of nog niet? Boek mij in, via de Contact pagina om u opweg te helpen met automatisatie of geautomatiseerde tests via Mashitup IDE.